Deltastraat 22 4306BK Nieuwerkerk

Vandaag geopend vanaf 08:30 uur

Aannemerij

Het (ver)bouwteam van d’ Achteromme is een team dat van alle markten thuis is. Van timmerwerk tot installatiewerk en van metselen tot stukadoren. Ons team voert praktisch en bouwkundig onderhoud uit én maakt langgekoesterde woonwensen waar.

Een aanbouw aan de woning, een mooie houten veranda in de tuin of juist een kleine aanpassing in de keuken. Bij ons is alles bespreekbaar! Het grote voordeel van het (ver)bouwteam van  d’ Achteromme is de expertise en ervaring die wij op de verschillende gebieden kunnen leveren. Daarnaast hebben wij, vanuit onze showroom, onze specialisten op het gebied van vloeren, deuren, sanitair en keukens. Dat maakt van d’ Achteromme een one-stop-shop voor uw complete aanbouw of verbouwing.

Onze zakelijke opdrachtgevers hebben ondertussen ook het gemak van ons veelzijdige team ontdekt. Zo richten we bijvoorbeeld winkels in en verbouwen we bedrijfspanden.

Wil jij ook dat jouw woonwensen werkelijkheid worden? Maak dan een afspraak om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

WOB_CMYK-U

 

Graag kom ik bij je langs voor een passend advies en een heldere, vrijblijvende offerte. Vervolgens begeleid ik het gehele bouwproces tot de oplevering. Het voordeel is korte lijnen en één aanspreekpunt.

Adriaan

Adviseur a.otte@achteromme.nl

Heeft u een vraag? Bel 0111 642236 of mail naar info@achteromme.nl

Neem contact op