Deltastraat 22 4306BK Nieuwerkerk

Vandaag zijn wij geopend tot 16:00 uur

(Ver)bouw

Het (ver)bouwteam van d’ Achteromme is een team dat van alle markten thuis is. Van timmerwerk tot installatiewerk en van metselen tot stukadoren. Ons team voert praktisch en bouwkundig onderhoud uit én maakt langgekoesterde woonwensen waar.

Een aanbouw aan uw woning, een mooie houten veranda in de tuin of juist een kleine aanpassing in uw keuken. Bij ons is alles bespreekbaar! Het grote voordeel van het (ver)bouwteam van d’ Achteromme is de expertise en ervaring die wij op de verschillende gebieden kunnen leveren. Daarnaast hebben wij, vanuit onze showroom, onze specialisten op het gebied van vloeren, deuren, sanitair en keukens. Dat maakt van d’ Achteromme een one-stop-shop voor uw complete aan- of verbouw.

Onze zakelijke opdrachtgevers hebben ondertussen ook het gemak van ons veelzijdige team ontdekt. Zo richten we bijvoorbeeld winkels in en verbouwen we bedrijfspanden.

Wilt u ook dat uw woonwensen werkelijkheid worden? Maak dan een afspraak om te kijken wat voor u de mogelijkheden zijn.

WOB_CMYK-U

Hieronder ziet u een aantal verschillende voorbeelden van projecten van ons (ver)bouwteam.

Graag kom ik bij u langs voor een passend advies en een heldere, vrijblijvende offerte. Vervolgens begeleid ik het gehele bouwproces tot de oplevering. Het voordeel is korte lijnen en één aanspreekpunt.

Adriaan

Adviseur (ver)bouw
info@achteromme.nl

Heeft u een vraag? Bel 0111 642236 of mail naar info@achteromme.nl

Maak een afspraak