Deltastraat 22 4306BK Nieuwerkerk

Vandaag zijn wij geopend tot 16:00 uur

Sanitair

Uw badkamer moet een ruimte zijn waarin u graag de dag begint en eindigt. Een intieme badkamer die uitnodigt tot persoonlijke verzorging en ontspanning. Misschien voelt u zich vooral thuis in de sfeer van lang vervlogen tijden. Misschien herkent u zich meer in modern design. Bij ons bent u helemaal vrij om uw eigen badkamer samen te stellen.

Bij d’ Achteromme vindt u een collectie tegels en sanitair die u alle keuze biedt. Onze adviseurs ontwerpen graag samen met u uw nieuwe badkamer en toilet.

Badkamerrenovatie
Het renoveren van een badkamer begint bij het slopen van de oude badkamer. We voeren de materialen af, verzorgen het leidingwerk en stucen de wanden en plafonds. Daarna beginnen we met het plaatsen van de nieuwe badkamer, we plaatsen de tegels, het sanitair en werken de badkamer af.

We zien u graag in onze showroom.

De perfecte badkamer begint met een luisterend oor. Na de inventarisatie van uw wensen start ik het ontwerp. Een ontwerp wat aansluit op uw stijl en past binnen uw budget. Na de realisatie kom ik graag nog even bij u langs om het resultaat te bewonderen!

Hans

Badkamer adviseur
info@achteromme.nl

Heeft u een vraag? Bel 0111 642236 of mail naar info@achteromme.nl

Maak een afspraak