Deltastraat 22 4306BK Nieuwerkerk

Vandaag geopend vanaf 08:30 uur

Sanitair

De badkamer moet een ruimte zijn waarin je graag de dag begint en eindigt. Een intieme badkamer die uitnodigt tot persoonlijke verzorging en ontspanning. Mogelijk  voel jij je vooral thuis in een klassieke badkamer of herken jij je meer in een modern design. Bij ons ben je helemaal vrij om je eigen badkamer samen te stellen.

Bij d’ Achteromme vind je een volledige collectie tegels en sanitair die je alle keuze biedt. Onze adviseurs ontwerpen graag samen met jou je nieuwe badkamer en toilet.

Badkamerrenovatie
Het renoveren van een badkamer begint bij het demonteren van de oude badkamer. We voeren de materialen af, verzorgen het leidingwerk en stucen de wanden en plafonds. Daarna beginnen we met het plaatsen van de nieuwe badkamer, we plaatsen de tegels, het sanitair en werken de badkamer af. Als laatste ruimen we alles netjes op en zorgen dat alles gebruiksklaar is.

Tot snel in onze showroom!

De perfecte badkamer begint met een luisterend oor. Na de inventarisatie van jouw wensen start ik het ontwerp. Een ontwerp wat aansluit op jouw stijl en past binnen het budget. Na de realisatie kom ik graag nog even bij je langs om het resultaat te bewonderen!

Hans

Badkamer adviseur h.debilde@achteromme.nl

Heeft u een vraag? Bel 0111 642236 of mail naar info@achteromme.nl

Neem contact op