Deltastraat 22 4306BK Nieuwerkerk

Vandaag geopend vanaf 08:30 uur

Interieur

d’ Achteromme heeft alles in huis om de woning ook van binnen helemaal naar je zin te maken. Of het nu gaat om een nieuwe vloer, nieuwe binnen- en buitendeuren, passende raam- en wanddecoratie, op maat gemaakte inbouwkasten of zonwering: het is allemaal te vinden in onze showroom!

Onze medewerkers kunnen jou uitgebreid advies geven over het grote assortiment verf, behang, raamdecoratie en gordijnstoffen. Laat je adviseren door ons en sta versteld van de vele mogelijkheden op het gebied van comfortabel wonen. Wij leveren uitsluitend producten van topkwaliteit, zodat je jarenlang kunt genieten van jouw aankoop! Elk product is bij ons uniek, maatwerk is onze standaard!

In je eigen huis zie je sneller welke kleurencombinaties perfect bij jou passen , daarom werken wij ook graag op locatie! Bel ons voor een afspraak op 0111-642236.

Bekijk onderstaande links voor meer informatie:

Het werken met kleuren is mijn talent! Ik combineer behang, stoffen en verf tot een mooi geheel. Met de geweldige collecties die we in huis hebben, wordt inrichten een feest! Loop gerust eens binnen om te kijken wat ik voor jou kan betekenen.

Annerienke

Interieuradviseur a.debilde@achteromme.nl

Heeft u een vraag? Bel 0111 642236 of mail naar info@achteromme.nl

Neem contact op