Deltastraat 22 4306BK Nieuwerkerk

Vandaag zijn wij geopend tot 16:00 uur

Doe-het-zelf

Schroefjes, ringetjes, moertjes en zelfs kraanleertjes, u kunt ze in onze doe-het-zelf winkel allemaal per stuk kopen. En er zijn veel klanten die ons daarom wel weten te vinden. Onze klanten waarderen deze ‘ouderwetse’ service, dat merken wij!

Naast onze winkel is de werkplaats. In onze werkplaats worden hout en platen op de gewenste maten gemaakt en liggen de echte bouwmaterialen voor het grijpen. De grotere en zwaardere spullen brengen we op afspraak thuis. Maar wist u ook dat wij alle moeite voor u zullen doen om een los machineonderdeel, een bijzonder kastknopje of een oud model stopcontact te bestellen?

Ons streven in de doe-het-zelf winkel is om elke klant persoonlijk te helpen. En zoiets is te merken bij binnenkomst. We verzinnen een oplossing voor uw vraag en probleem, groot en klein. En komen we er niet uit, dan raadplegen we onze leveranciers. Dat verstaan wij onder SERVICE!

Samen zorgen wij ervoor dat iedereen hier tevreden de deur uit gaat; of het nu gaat om een op maat gezaagd plaatje hout, een piepklein schroefje of een nieuw kleurtje voor op de muur... Wij regelen het wel!

Annerienke

Doe-het-zelf a.debilde@achteromme.nl

Heeft u een vraag? Bel 0111 642236 of mail naar info@achteromme.nl

Maak een afspraak